(HIT VIDEO) Slavni fudbalski sudija u transu - postao vođa navijača, zapalio tribine voljenog kluba!

Autor:

Sport

14.05.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija koji je poznatom širom fudbalske javnost i koji deli pravdu u Premijer ligi, Majk Din uhvaćen je na "delu", to jest snimljen je kako vodi navijanje svog voljenog kluba, Tranmera. Kad ne sme da favorizuje klubove u elitnoj fudbalskoj ligi, dao je sebi oduška na utakmici niželigaša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Din

Pre nego što uđu među profesionalce, fudbalske sudije u Engleskoj imaju pravo da upišu ime kluba za koji navijaju i, potom, slobodno nastave da idu na utakmice.

Arbitri se tako odriču prava da sude mečeve omiljenog kluba, nekada i njihovih najvećih rivala, a kancelarija zadužena za delegiranje sudija potom nastoji da izbegne bilo kakav nagoveštaj sukoba interesa.

U slučaju dugogodišnjeg sudije Premijer lige, ponekad ekscentričnog Majka Dina, delegiranje nije problem. Ovaj 50-godišnjak iz Berkenheda, gradića u okolini Liverpula, od malena je strastan navijač Tranmera, koji se ove sezone bori za ulazak u Ligu 1.


Sa koliko emocija Din prati utakmice svog kluba dokazuje snimak sa meča Tranmera koji je izborio remi 1:1 sa Forest Grinom i, posle minimalne pobede tri dana ranije na "Prenton parku", izborio odlazak na "Vembli"!

Na tribini određenoj za gostujuće navijače na "Nju lonu" nalazio se i nadaleko poznati sudija Din, koji je umeo da proslavi podvig Roversa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading