Zvezdin apel pred proslavu titule!

Autor:

Sport

14.05.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se Zvezdina poslednja superligaška utakmica ove sezone i proslava titule na "Marakani"! Crveno-beli igraće sa Napretkom uz besplatan ulaz u nedelju, ali je potrebno preuzeti ulaznice za susret na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

U nedelju, 19. maja, već od 19 sati počinje proslava 30. titule, kao i proslava 30. rođendana "delija", zato je potrebno doći na "Marakanu" i pre 18 časova, kako bi pune tribine dočekale crveno-bele šampione.

Ulaznice  za šampionski spektakl možete da preuzmete na blagajnama Marakane, kako biste nesmetano ušli na stadion.

Karte će se deliti od srede, 15. maja, svakog dana od 10 do 18 časova, kao i na dan meča od 10 sati do početka! Uz jednu ličnu kartu moguće je preuzeti najviše četiri ulaznice.


Očekuje se veliki broj ljudi na samoj ceremoniji proslave titule i poslednjem meču ove sezone u Superligi, iz Zvezde apeluju da dođete ranije i preuzmite vaše besplatne karte, kako se na ulazima ne bi stvarale nepotrebne gužve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading