Miha redom gazi: Bolonja razbila Parmu!

Autor:

Sport

13.05.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje savladali su Parmu sa 4:1 na svom stadionu u 36. kolu italijanske Serije A.

Siniša Mihajlović

Bolonja faktički još uvek nije izborila opstanak u Seriji A, ali je na jako dobrom putu da upravo to i uradi pošto na dva kola pre kraja sezone ima 40 osvojenih bodova, što je pet više od Empolija koji je "prvi ispod crte".

Njihov današnji rival, Parma, nalazi se na poziciji broj 15 sa 38 bodova i takođe je u dobroj situaciji i vrlo je blizu opstanka u elitnom italijanskom fudbalskom takmičenju, ali još uvek ništa nije sigurno.

Bolonja i Parma su prvo poluvreme završili bez postignutih golova, a iako je Bolonja bila dominantniji protivnik, Parma je uspevala da odbrani svoj gol. Odolevali su gosti sve do 52. minuta kada je Rikardo Orsolini postigao vodeći pogodak.

Na 2:0 su domaći došli posle greške Parminog golmana Luiđija Sepea, da bi Orsolini svojim drugim golom u 72. minutu utakmice postavio visokih Bolonja 3, Parma 0. Počasni gol za Parmu stiže u 81. minutu preko Inglezea, a novi autogol, ovoga puta Sieralte postavlja konačan rezultat, 4:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading