"ORLOVI" LIDERI U SVOJIM KLUBOVIMA - DOVEDI SRBINA I UZMI TITULU!

Autor:

Sport

14.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaleri nisu se proslavili u Ligama petice, gde, nažalost, nemamo šampiona, ali su zato izdominirali od Rusije preko Kazahstana i Holandije pa sve do Izraela.

Dušan Tadić

Minulog vikenda Predrag Rajković (23) čak osam kola pre kraja izraelskog prvenstva osvojio je titulu, čime je ispisana istorija jer nikada ni nijedan klub nije tako rano i matematički obezbedio zvanje šampiona. Bila je to 23. titula ponosa Izraela koji je s klupe predvodio takođe Srbin Ilija Ivić. Srpskom čuvaru mreže i "zlatnom orliću" pehar je na stadionu Netanja donela trudna supruga Ana, a sočan francuski poljubac začinio je šampionsko slavlje u Tel Avivu.

8 kola pre kraja Makabi postao 23. put šampion Izraela

Posle Rajkovića, titulu je na krcatom "Johan Krojfu" proslavio i Dušan Tadić (30), koji je s Ajaksom kolo pre kraja dobio trku s PSV. Usledio je Dućin striptiz i bacanje sakoa, što je samo dodatno zapalilo masu. Pre njih dvojice šampioni su postali bivši kapiten Srbije Branislav Ivanović (35), koji je bio najbolji u Rusiji sa svojim Zenitom, dok je isto u Kazahstanu učinio standardni desni bek Antonio Rukavina (35).

Kup za Mladenovića i Mitrovića!

Štoper Stefan Mitrović krunisao je trofejem svoju prvu sezonu u francuskom fudbalu. On je sa Strazburom u finalu kupa posle penala bio bolji od Gengana i kao kapiten je podigao pehar. Isto je učinio još jedan povremeni reprezentativac Srbije Filip Mladenović, osvojivši kup Poljske sa Lehijom nakon što je u finalu pala Jagelonija - 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading