SJAJNI TRENER SRPSKOG ŠAMPIONA SUROVO ISKREN - Milojević: Rastanak sa Zvezdom se primakao!

Autor:

Sport

13.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda iza sebe ima sezonu iz snova. Prvi put u istoriji igrala je Ligu šampiona u sadašnjem formatu, titula je odbranjena na furiozan način, a realno je da se crveno-beli nađu u finalu Kupa, čime bi konkurisali za duplu krunu, prvu posle 12 godina.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Sve ovo zvuči kao san, ali se na javi može očekivati da tvorac najvećih uspeha Vladan Milojević (49) napusti Marakanu, što je i on sam indirektno potvrdio.

GLOSA: Pričaćemo na kraju sezone, ali na Marakani se ne ostaje dugo

- Pričaćemo kad se završi sezona. Možda se i jesam zasitio. Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga - ističe popularni Miloje.

Višemilionske ponude stižu iz Kine i Saudijske Arabije, a šef crveno-belih ima rok da se izjasni o svojoj budućnosti do 15. maja, što neće biti nimalo lako.

- Neće biti lako, to je sigurno. Nijedan rastanak nije lak. Mora se ostati racionalan, kao kad odlaze igrači. Ne može ovde da se ostane dugo kao u nekim drugim sredinama. Ne postoji taj model - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading