"Šta se dešava sa Ozilom, izgleda kao da je mrtav na terenu!"

Autor: Sportklub, Republika

Sport

12.05.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vezni fudbaler Arsenala Emanuel Peti smatra da su ekipi iz Londona neophodne velike promene u sastavu tima ukoliko želi da se uključi u borbu za titulu u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Peti je pohvalio menadžera Unaija Emerija, ali i upravi poručio da mora da podrži španskog trenera.

- U Arsenalu ima mnogo igrača koji moraju da napuste klub tokom leta. Prošlo je mnogo vremena od kada se ekipa poslednji put borila za titulu. Jedini način da se to promeni je da tim bude jači - smatra Peti.

Francuz smatra da je menadžer Tobdžija Unai Emeri za kratko vreme uradio odličan posao na Emiratima.

- Emeri je uspeo da stigne do finala Lige Evrope sa takvom ekipom. Rukovodstvo Arsenala mora da mu da moć. On neće moći da krene napred sa igračima koje ima - kaže i dodaje:

- Na primer, šta se dešava sa Mesutom Ozilom? Izgleda kao da je mrtav na terenu. Izgubljen je. Emeri treba da okrene novu stranicu.

Arsenal u Premijer ligi nije uspeo da obezbedi plasman u Ligi šampiona, ali će biti deo elitnog takmičenja ukoliko 29. maja u finalu Lige Evrope savlada Čelsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading