Milošević nakon Vojvodine: Po ovakvom terenu ovo je sasvim zadovoljavajuće - čestitam igračima!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

11.05.2019

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana slavili su na gostovanju Vojvodini i tako kolo pred kraj sezone ostvarili cilj plasmana u Evropu za sledeću godinu. Savo Milošević bio je, očekivano, zadovoljan, posebno zbog uslova na terenu Karađorđa.

RepublikaFoto: Starsport

- U najkraćem, videli ste da je bilo jako teško. Na kraju smo mi uspeli da damo gol više, ali čestitke i igračima Vojvodine i mojim igračima. Mi smo danas uspeli da ostvarimo jedan jako bitan cilj, a to je da obezbedimo Evropu. Znate i sami koliko je to bitno za klub kao što je Partizan. Posebno moram da čestitam svojim igračima. Što se tiče same utakmice, već smo pričali o terenu i kvalitetu terena i prosto u većini utakmice bivate naterani da igrate tranzicije gde se Vojvodina mnogo bolje snalazi od nas. Međutim, danas smo uspeli to malo da svedemo na jednu razumniju meru tako da smo imali malo više od igre i malo više šansi i mislim da je rezultat realan i da smo zasluženo pobedili. Kažem još jedno, čestitke i jednoj i drugoj ekipi, mislim da po ovom terenu mislim da je to bilo sasvim zadovoljavajuće - rekao je nakon meča Savo Milošević.

Partizan u poslednjem kolu ugostiti Proleter, a pre toga će u sredu gostovati radničkom u revanšu polufinala Kupa u koju tim Sava Miloševića nosi gol prednosti iz prvog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading