Partizan sa bele tačke srušio Vojvodinu i obezbedio Evropu!

Autor:

Sport

11.05.2019

15:58 >> 16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Vojdovinu u Novom Sadu sa 2:1 i obezbedili učešće u kvalifikacijama za LE naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš u duelu sa Emilom Rockovim koji je Partizanu doneo penal

Utakmica je bila izuzetno dinamična u prvih petnaestak minuta, videli smo dva gola i dva jedanaesterca, zanimljivo po jedan na obe strane.

Crno-beli su poveli preko Rikarda koji je petom savladao golmana Rockova na asistenciju Đorđa Ivanovića i beogradski klub je počeo utakmicu baš onako kako su i želeli.

Vojvodina nije dugo čekala na izjednačenje, pošto je već u devetom minutu stiglo poravnanje. Pavlović je skrivio penal koji je u gol pretvorio Đurić i posle devet minuta je na semaforu pisalo 1:1.

Strasti su već počele da se smiruju i delovalo je da ulazimo u nešto mirniji period utakmice kada smo dobili novo uzbuđenje. Momak koji je skrivio prvi penal, Strahinja Pavlović, oboren je u šesnaestercu Vojvodine i crno-beli su dobili priliku da postignu pogodak sa bele tačke.

RepublikaFoto: Starsport
Ivanovićev gol doneo je Partizanu plasman u Evropu

Odgovornost na sebe je preuzeo Zakarić koji nije baš najbolje izveo taj jedanaesterac i Rockov je odbranio njegov šut, pa su crno-beli propustili veoma veliku priliku.

Do kraja poluvremena nije bilo previše uzbuđenja i sa nerešenim rezultatom se otišlo na "veliki odmor".

Nije se igra previše rasplamsala ni u drugih 45 minuta, delegat je u jednom momentu morao da reaguje pošto su se sa tribina ponovo čule uvredljive pesme, ali pošto se to nije nastasvljalo utakmica nije prekidana.

Nizale su se šanse za Partizan, uglavnom preko levog boka i uglavnom su te lopte završavale u Rockovom naručju. Onda je u jednom momentu upućena duga lopta ka Rikardu Gomešu, koji je stigao do nje i prebacio Rockova, koji ga je pokosio pa je Partizan dobio i drugi penal. Ukupno treći na utakmici.

Đorđe Ivanović je izveo ovaj jedanaesterac tako što je loptu veoma snažno poslao pod prečku i Rockov zaista nije imao previše šansi da ovaj udarac odbrani, pa je Partizan po drugi put na meču poveo.

Do kraja susreta nije bilo previše uzbuđenja, crno-beli su čuvali prednost, a Vojvodina nije imala dovoljno snage da ugrozi izabranike Save Miloševića. Partizan je ovom pobedom uspeo da preskoči Čukarički na tabeli Superlige Srbije i sada se nalaze na trećoj poziciji, koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

11.05.2019 17:28

Koliko penala treba da vam se dosudite da date gol