Erera ZVANIČNO napušta Junajted - u nedelju protiv Kardifa oproštajna utakmica!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

11.05.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler Ander Erera odigraće u nedelju svoju poslednju utakmicu u dresu Mančester Junajteda, pošto je potvrđeno da neće produžiti ugovor sa "Crvenim đavolima" na kraju sezone.

RepublikaFoto: Ap photo

O Ererinoj budućnosti se spekulisalo nedeljama, a potvrda odlaska je stigla u subotu, kada je Junajted na društvenim mrežama objavio oproštajnu poruku Španca.

- Igranje za najveći klub u Engleskoj je bila prava čast. Svaki put kada sam predstavljao ovaj klub, na svakoj utakmici, u pobedama i porazima, čak i kada nisam mogao da pomognem na terenu, znao sam šta on zna - rekao je Erera.


29-godišnji igrač sredine terena je u Junajted stigao 2014. godine iz Atletik Bilbaa, a navodno se još prošlog meseca dogovorio sa Pari Sen Žermenom. "Crveni đavoli" su pokušali da ga zadrže, ali nije došlo do dogovora oko određenih uslova.

Zbog toga što je ljudima sa "Old Traforda" bilo potrebno mnogo vremena da mu daju bilo kakvu ponudu, Erera je zatražio povećanje plate, koja bi bila na nivou najplaćenijih u klubu. U Junajtedu su smatrali da je to previše, pa će se Španac u nedelju u duelu sa Kardifom oprostiti od kluba čije boje je branio pet sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading