Anćeloti zacrtao cilj: Zna kako do njega

Autor:

Sport

11.05.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napolija Karlo Anćeloti kaže da je njegov cilj da okonča dominaciju Juventusa u Italiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

Napoli je ove sezone ponovo drugi, trenutno na 13 bodova zaostatka u odnosu na Staru Damu.

- Kao što sam rekao i kad sam dolazio, ovde sam kako bih osvojio skudeto, nisam na odmoru. Posle pune sezone ovde, poznajem sve boilje i razumem smer u koje idemo. Napoli želi da raste kao ozbiljan i zdrav projekat - rekao je 59-godišnji stručnjak i dodao:

- Teško je držati korak sa Juventusom, ali raspored na početku sezone dodatno nam je otežao život. Moramo da završimo sezonu kako treba i da dođemo do 80 bodova (73 boda, na tri kola do kraja), nećemo nikome da olakšamo.

Anćelotijev prethodnik Mauricio Sari otišao je zbog sukoba sa predsednikom Aurelijom de Laurentisom, ali Karlo kaže da nema takvih problema.


- Nemam neku posebnu strategiju kako izlazim na kraj sa predsednikom. Podržao me je otkad smo se prvi put videli i dobro se razumemo. Kako bi se došlo do trofeja, potreban je identitet i jasna ideja kako postići cilj. Formacije mogu da se menjaju, ali ti mora da ume i da napada i da se brani. Tu je pošlo po zlu ove sezone - kada smo morali da se branimo i da patimo, nismo mogli to da uradimo - zaključio je Anćeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading