Borjan među najboljima Lige šampiona

Autor:

Sport

11.05.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još samo finale u Ligi šampiona, a golman Crvene zvezde Milan Borjan nalazi se u samom vrhu po broju odbrana ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Borjan

Zvezda jeste ispala u grupi, mnogi golmani su imali više prilika za intervencije, ali... Čuvar mreže Crvene zvezde ostao je na mestu broj dva. Ispred njega je samo Onana iz Ajaksa. tima koji je ispao u polufinalu elitnog takmičenja.

Naime, Borjan je protiv ekipa kao što su Liverpul, Pari Sen Žermen i Napoli zabeležio čudesnih 38 odbrana na šest utakmica i nalazi se na visokom drugom mestu po broju odbrana ove sezone.

Andre Onana upisao je svega dve odbrane više, dakle 40 na čak 12 duela. Jedini koji može da prestigne Borjana je Liverpulov Alison Beker, koji je takođe na 38 uspešnih intervencija i čeka ga finale Lige šampiona.

- Svakako da je lepo biti u vrhu po broju odbrana u takmičenju kakvo je Liga šampiona. Golmanima znači svaka odbrana i drago mi je da sam u takvom društvu. Ipak, mnogo je važnije da smo kao tim ostavili odličan utisak protiv evorpskih velikana i da smo svi zajedno pisali istoriju Crvene zvezde. Ovu sezonu ću pamtiti kao jednu od najboljih u karijeri, osvojili smo titulu, ostaje još Kup da duplom krunom sve zaokružimo. Pozvao bih navijače da ispune tribine i da 19. maja na Marakani zajedno proslavimo sve uspehe – poručio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading