Luiz produžio saradnju sa Čelsijem!

Autor:

Sport

10.05.2019

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan pošto je izborio plasman u finale Lige Evrope, Čelsi je potpisao novi ugovor sa komandantom odbrane Davidom Luizom. Čupavi Brazilac se obavezao na vernost Plavcima do 2021. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Luiz

David Luiz je u Čelsi došao 2011. godine, dve sezone je potom proveo u Pari Sen Žermenu (2014-16), da bi se posle toga vratio na Stamford bridž. Ako odradi ceo ugovor koji je danas potpisao, imaće na njegovom isteku 34 godine.

- Srećan sam što sam ovde i što sam dobio mogućnost da ostanem. Volim ovaj klub i još imam ambicije kao kada sam bio mlad fudbaler. Mnogo mi znači što smo se plasirali u još jedno evropsko finale, a imamo još i priliku da završimo prvenstvo među tri najbolja tima. Daću sve od sebe da oba cilja ispunimo - rekao je Luiz nakon potpisivanja ugovora.

Direktorka Čelsija Marina Granovskaja je istakla da je oduševljena što je Brazilac produžio ugovor.

- On je pravi primer za sve igrače koji su u timu, ima ogroman uticaj na ekipu na terenu i van njega. Nadamo se da ćemo sezonu završiti osvajanjem trofeja u Ligi Evrope i da će David bio u centru pažnje posle tog finala - rekla je Granovskaja.

David Luiz je do sada odigrao 246 utakmica za Čelsi i postigao 18 golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading