Milojević žali: Ja sam najodgovorniji...

Autor:

Sport

10.05.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponovio je posle pobede u Novom Sadu nad Proleterom da mu je u smiraj sezone žao što pojedini igrači nisu dobili veću minutažu ove sezone

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Milojević je ovom prilikom nesumljivo mislio i na strelca jedinog gola na meču Milana Jevtovića, koji je briljirao u drugom poluvremenu na "Karađorđu", ali ove sezone nije imao često priliku da to u više navrata pokaže na terenu.

- Žao mi je za neke što nisu dobili šansu, ja sam najodgovoriniji za to, ali previše smo imali fudbalera u rotaciji - rekao je Milojević posle meča jasno aludirajući na status Jevtovića.

Zvezdin strateg je naveo da još ne zna u kojem sastavu će se njegov tim suprotstaviti lučanskoj Mladosti u revanšu polufinala Kupa u Nišu, ali je posebno istakao profesionalizam svojih fudbalera na teškom meču u Novom Sadu.

- Mogu da budem zadovoljan s obzirom na dugo vremena koliko nisu igrali. Teško je u fudbalu doći do ritma ako nemate utakmice. Ipak, zadovoljan sam, profesionalno su odradili utakmicu - rekao je Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading