Čeh: Finale protiv Čelsija - savršen kraj karijere

Autor:

Sport

10.05.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Arsenala Petr Čeh rekao je da će utakmica protiv Čelsija u finalu Lige Evropa biti sjajan završetak njegove fudbalske karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Peter Čeh

- Biće sjajno završiti karijeru utakmicom protiv Čelsija. Moj poslednji san bio je da igram u finalu Lige Evrope i to se ostvarilo. Sada je moj san da osvojim trofej - rekao je Čeh za britanske medije.

Fudbaleri Arsenala plasirali su se sinoć u finale Lige Evropa, pošto su u polufinalu savladali Valensiju ukupnim rezultatom 7:3.

Arsenal će u finalu Lige Evropa, 29. maja u Bakuu, igrati protiv Čelsija. To će biti poslednji meč koji će Čeh odigrati u svojoj karijeri, baš protiv kluba u kojem je proveo 11 godina.

Čeh je naveo da veruje da bi mogao da nastavi da igra, ali je istakao da je želeo da se povuče po sopstvenim uslovima.

- Ima dana kada dobro igrate i verujete da možete da nastavite. Mogao bih da igram još dve godine, ali radije bih da se penzionišem prerano nego prekasno - rekao je Čeh koji uskoro puni 37 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading