FSS udario Superligaše po džepu - Partizan ponovo izvukao deblji kraj!

Autor: Sportski žurnal

Sport

10.05.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je brojne kazne superligaškim klubovima, među kojima je najgore prošao Rad, a među kažnjenima je i Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Partizan je kažnjen sa 55.000 dinara, zbog većeg broja žutih kartona u poslednjem meču, sa lučanskom Mladošću.  Istu kaznu moraće da plate i Lučanci, prenosi Sportski žurnal.

Kasa Rada, zbog istog prekršaja, olakšana je za čak 90.000 dinara. Zemunci će po istom osnovu morati da plate 65.000 dinara.

Klubovi nisu kažnjavani zbog pirotehnike ali su  od nekoliko klubova zatražena izjašnjavanja jer su navijači previše koristili dimne bombe, baklje i petarde.

Jedna od tema je bila i objava Dragana Žarkovića na društvenim mrežama posle utakmice protiv Rada. Defanzivac Bačke moraće da se pismenim putem izjasni o svojim tvrdnjama. Njegov post su preneli mnogi mediji što je izazvalo buru u srpskom fudbalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading