Evo zašto u Salcburgu slave Totenhemov prolaz u finale LŠ!

Autor:

Sport

09.05.2019

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Salcburga nisu mogli da saznaju lepše vesti ove srede uveče kada je Ajaks ispao iz Lige šampiona. Austrijska ekipa čekala je da Holanđani ne osvoje "ušati" trofej kako bi se posle 14 godina domogli grupne faze elitnog takmičenja i konačno su u tome uspali

RepublikaFoto: Starsport
Munas Dabur u duelu sa fudbalerima Crvene zvezde

Fudbaleri Salcburga bez borbe će se naći u grupnoj fazi Lige šampiona. Prošle sezone na putu ka tome zaustavila ih je Crvena zvezda koja je posle 0:0 u Beogradu sjajnom igrom u Austriji uspela da posle 2:2 dođe do plasmana među najbolje 32 ekipe u Evropi.

Ipak, postoji još jedna stvar koja "koči" Austrijance, a to je što Totenhem mora u poslednjem kolu Premijer lige da overi mesto koje vodi u Ligu šampiona. Ipak, gotovo je nemoguće da se desi suprotno. Slavlje Salcburgu može da pokvari Arsenal, ukoliko slavi, a "pevci" izgube, ali je "topdžijama" u tom slučaju potrebna pobeda od čak osam golova razlike što, složićete se, nije baš realno.

Dakle, ekipa iz Austrije već može da slavi, a sigurno da će dugo pamtiti Lukasa Mouru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading