Poketino se zahvalio fudbalu, pa zaplakao!

Autor:

Sport

08.05.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino vrlo je emotivno doživeo plasman u finale Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Spursi su izgubili prvi meč od Ajaksa 1:0 na svom terenu, a onda gubili 2:0 posle prvih 45 minuta u Amsterdamu.

Međutim, het-trikom Lukasa Mure su uspeli da preokrenu rezultat, a treći gol Brazilac je postigao bukvalno u poslednjoj sekundi nadoknade vremena.

- Teško je pričati. Emocije su neverovatne zahvaljujući fudbalu. Moji igrači su heroji. Prošle godine sam svima govorio da je ovo grupa heroja. Drugo poluvreme je bilo neverovatno. Hvala fudbalu, ovakva vrsta emocija je nemoguća bez fudbala. Hvala svima koji su verovali u nas. Teško je opisati ovo rečima - rekao je Poketino.

Totenhem je zaostajao dva gola posle prvih 55 minuta utakmice na "Johan Krojf Areni".

- Pričali smo pre utakmice da kada se trudiš, kada osećaš ljubav nema stresa, već samo timske strasti. Pokazali smo ljubav prema sportu i fudbalu. Bilo je uživanje gledati ovakvu utakmicu. Zahvalan sam što sam trener. Što sam u fudbalu i živim ovakav fudbal.

Mura je ušao u istoriju Totenhema jer će Spursi zahvaljujući njegovim golovima prvi put u istoriji igrati finale LŠ.

- Svi su heroji, ali je Moura superheroj. Od prvog do poslednjeg. Teško je bilo u prethodnih pet godina. Moram da pomenem i svoju porodicu. Ovo je nagrada za njih. Moramo biti spremni za sledeću utakmicu u nedelju, a onda se spremiti za finale - rekao je Poketino i zaplakao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading