Legenda Zvezde savetuje Milojevića da ode sa Marakane!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

08.05.2019

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo petnaest dana ostalo je još do kraja tekuće sezone, a iz dana u dan sve je više spekulacija o potencijalnom odlasku Vladana Milojevića sa klupe Crvene zvezde, iako ga važeći ugovor za crveno-bele veže još godinu dana.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Na tu temu je govorio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, koji ne krije veliku želju da aktuelni šef struke ostane posle svih uspeha koje je ostvario u ove dve sezone, ali je jasno da Milojević još nije ''prelomio'' i da će konačnu odluku saopštiti tek po završetku sezone, posle dodatnih razgovora sa čelnicima Zvezde.

A dok se to ne dogodi, danas je Milojević dobio i jedan savet od starijeg kolege, legendarnog Ljupka Petrovića, koji je sa Zvezdom 1991. godine osvojio titulu prvaka Evrope.

Petrović se oglasio u izjavi za ''Informer'' i tom prilikom je izneo mišljenje da bi za Milojevića bilo bolje da napusti klupu Crvene zvezde, a onda je objasnio i zbog čega to misli.

- Trenerima su, kao i igračima, potrebni su novi izazovi. Ukoliko ostane u Zvezdi, Milojević će možda pokvariti sve ono što je napravio jer je veoma teško konstantno praviti takve uspehe. A on je iz ove generacije izvukao maksimum i možda je vreme da dođe do rastanka, dok je još na vrhuncu' -objašnjava Petrović.

On takođe podseća i da je Milojević sa Zvezdom osvojio dve titule, da je prošle sezone uveo ekipu u Ligu Evrope, pa u ''evropsko proleće'', jesenas i u Ligu šampiona, gde je ostvario istorijsku pobedu nad Liverpulom na ''Marakani'', sad mu je i trofej Kupa Srbije nadohvat ruke. Posle svega, kakvu bi motivaciju Milojević imao sledeće sezone?

- Teško da još nešto može da uradi i zato me ne čude priče da bi mogao da napusti klub. Mislim da bi za njega to bilo najbolje - smatra Petrović, ali i izražava uverenje da će uprava kluba, u slučaju Milojevićevog odlaska naći adekvatnu zamenu.

- Nije isključeno ni da stranac dođe umesto Milojevića. Zvezda je već dovodila inostrane stručnjake, Valter Zenga je bio pun pogodak. Ali, opet kažem, ko god da dođe, stranac ili domaći trener, čekaće ga pakleno težak zadatak - zaključio je Petrović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading