Porto našao STRAŠNU zamenu za Kasiljasa!

Autor:

Sport

08.05.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama iz Portugala, posle onoga što se desilo Ikeru Kasiljasu, "Zmajevi" su našli zamenu. Naime, niko nije planirao da dovodi golmana jer je Iker produžio ugovor i trebalo je da bude prvi golman u narednoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iker Kasiljas

Posle srčanog udara, neupućeni su licitirali da će se vratiti za novu sezonu, ali od toga nema ništa, završio je karijeru i neće smeti da rizikuje.

Porto je našao zamenu, žele da dovedu iz Reala Kejlora Navasa. Dva kluba imaju sjajnu saradnju, Madriđani neće praviti problem Kostarikancu da promeni klub.


On je nasledio Kasiljasa (i Dijega Lopeza) na golu Reala, sada bi trebalo umesto Ikera da stigne u Porto. Naime, Kurtoi je obećano mesto prvog golmana, Navas ne želi da sedi na klupi iako Zidan u njega ima ogromno poverenje i želi da napusti klub.

Porto ima još tri golmana, iskusnog Brazilca Fabijana, kao i Vanu, ali i mladog Dioga Koštu koji je branio ove sezone u nekim mečevima. Ipak, ima samo 19 godina i jasno je da klubu treba neko iskusniji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading