Rusi nemaju milosti: Kokorin i Mamajev osuđeni na robiju!

Autor:

Sport

08.05.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzalud uspešne fudbalske karijere za njima, Pavel Mamajev i Aleksandar Kokorin osuđeni su na zatvorske kazne zbog tuče u kafani i huliganskog ponašanja. Popusta za njih nije bilo. Dobili su kazne onakve kakvo je tužilaštvo i tražilo.

RepublikaFoto: youtube.com/BIZNES Online
Aleksandar Kokorin

Pavel Mamajev je osuđen na 18, a Aleksandar Kokorin na 19 meseci zatvora. U kaznu će im biti uračunato vreme provedeno u pritvoru. S obzirom na to da su uhapšeni u oktobru prošle godine, kada su i izazvali tuče i pretukli trojicu nedužnih ljudi, ruski fudbaleri će sa robije izaći krajem godine. Mamajev u novembru, a Kokorin u decembru.

Po ruskom zakonu, jedan dan u pritvoru računa se kao jedan i po „normalan“.

Kokorin i Mamajev su izazvali dve tuče u Moskvi, u jednoj su napali uglednog političara, a njihovo divljanje je snimljeno nadzornim kamerama i u lokalima i na ulici.

Pored dvojice fudbalera, zatvorske kazne su dobili i Kiril Kokorin, mlađi Aleksandrov brat i njihov prijatelj Aleksandr Protasovicki.

Svi imaju pravo žalbe na presudu u narednih 10 dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading