KARIKATURA DANA: Navijači Liverpula se podsmevali Mesiju - stavili ga u kavez!

Autor:

Sport

08.05.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi nije imao svoju prepoznatljivu magiju u revanš utakmici protiv Liverpula, a upravo to iskoristili su domaći igrači, koji su uz podršku krcatog Enfilda uspeli da urade gotovo nemoguće - preokrenu 0:3 iz prvog meča!

RepublikaFoto: Ap photo
Mesi u neverici nakon neverovatnog preokreta

Dugo se slavilo na Enfildu nakon završetka utakmice. I fudbaleri i stručni štab zajedno sa navijačima proslavljali su istorijski preokret, koji će se dugo pamtiti. 

Dobro raspoloženje zbog pobede odrazilo se i na kreativnost pojedinim navijačima Liverpula, koji su na krajnje kreativan način pokušali da oslikaju dešavanja sa utakmice na "Enfildu". 



Na slici se vidi Mesi, koji se nalazi u kavezu, zaključan od strane Virdžila van Dajka, što aludira na to da ga je Holanđanin odlično sačuvao. Pored njih stoji Divok Origi sa kopljem, zajedno sa Žoržinjom Vajnaldumom. Obojica su bili heroji, pošto su postigli po dva gola i tako doneli svom timu veliko finale u Madridu, koje će se igrati 1. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading