(VIDEO) Supruga bivšeg fudbalera zamalo naletela na vandale: Pogledajte ekskluzivni snimak napada huligana na kuću Ilieva!

Autor:

Sport

08.05.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa huligana je noćas divljala ispred kuće nekadašnjeg fudbalera i bivšeg sportskog direktora FK Partizan Ivice Ilieva u Skojevskom naselju, u beogradskoj Rakovici. Snimak ovog vandalstva je izašao na videlo.

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Huligani ispred doma Ivice Ilieva

Huligani su nekoliko minuta skandirali navijačke i uvredljive pesme na račun Ivice Ilieva posle čega su krenuli u napad, zapalili su ulaznu kapiju, razbijali crep sa ograde...

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Jedan od napadača

Oni su zapalili plastičnu gajbicu i bacili je u dvorište, na garažu čija su vrata nagorela posle čega su pobegli, baš kao što se može videti na snimku.

Pogledajte ekskluzivan snimak vandalstva ispred kuće Ivice Ilieva.

 

 

Supruga Ivice Ilieva je primetila požar, izašla kako bi videla šta se događa, ali tada je sve već bilo gotovo. Za to vreme huligani su već bili daleko. 

Međutim, policija ih je pronašla u roku od desetak minuta i uhapsila njih petoricu, koji imaju od 24 do 34 godine. Protiv vandalske petorke podnete su prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading