Oglasio se Iliev nakon napada huligana: Verujem državi i osećam se sigurno u njoj!

Autor: Beogradski mediji, Republika

Sport

08.05.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev, doskorašnji sportski direktor Partizana, doživeo je neprijatnu situaciju u svom domu, pošto su huligani divljali ispred njegove kuće. Nakon toga nekadašnji napadač crno-belih oglasio se i tom prlikom istakao da se ipak oseća bezbedno.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Posle huliganskog napada na kuću bivšeg sportskog direktora Partizana, oglasio se sam Iliev, koji je izjavio da ima potpuno poverenje u državu.

- Verujem državnim organima i u svojoj zemlji se osećam sigurno - rekao je Ivica Iliev za beogradske medije.

On je dodao da je moguće da će tokom dana doći i do njegove konkretnije reakcije povodom ovog slučaja.

Podsetimo, grupa mladića je u noći između utorka i srede razbijala saksije sa cvećem i crepove na njegovoj kući u Skojevskom naselju u beogradskom naselju Rakovica. Huligani su zapalili plastičnu gajbicu i bacili je u dvorište, na garažu čija su vrata potom nagorela.

Na dvorišnom zidu napisali su grafit uvredljive sadržine:

"Ivice...vrati se...ovce tvoje ne mogu bez tebe."

Policiji nije trebalo dugo da privede počinioce. Organi reda pronašli su ih u roku od desetak minuta i uhapsili petoricu napadača, koji imaju od 24 do 34 godine. Protiv vandalske petorke podnete su prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira. Rakovička policija je izvršila uviđaj, a srećom nije bilo povređenih.

Ivica Iliev je od jeseni 2015. obavljao funkciju sportskog direktora Partizana, a posle loših rezultata ekipe pre dva meseca je podneo ostavku. Iliev je uz ostatak uprave Partizana često bio na meti navijača crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading