Pantić još sabira utiske od Napretka: Svevideći Ilić pravi razliku

Autor:

Sport

07.05.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret 6. kolu plej-of faze SLS, u kojem će igrati protiv Vojvodine, u Partizanu još uvek sabiraju utiske sa poslednje prvenstvene utakmice protiv Napretka, u kojoj su upisali nova tri boda (2:1) koja ih vode u Evropu.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić i Saša Ilić

Strelac prvog gola za Partizan na tom susretu bio je Danilo Pantić. O utakmici, Saši Iliću i začaranoj mreži, 22-godišnji vezista crno-belih kaže:

- Svaki put kad igramo protiv Napretka bude teško, stvarno su dobar tim, sa dobrim igračima. Trojica su igrali jedno vreme u Partizanu: Ostojić, Nemanja i Nikola Petrović. Presrećan sam zbog pogotka, nisam ga dugo postigao, sad je bio taj dan. Saša mi je vratio izvanrednu loptu, ostalo mi je samo da pogodim gol. Suvišno je trošiti reči koliko je Saša bitan za nas. U 40 godina pokazuje da svaki put kad uđe na teren pravi razliku i donosi dobro timu. Čovek je legenda, sve vidi na terenu.

Pantić je razočaran zbog velikog broja neiskorišćenih šansi.

- Lopta nije htela u gol, a primili smo ga iz jednog, najviše dva udarca ka našem. Svi smo zajedno, nas 11, verovali od početka do kraja da možemo da preokrenemo rezultat. Ta vera nam se isplatila, na kraju smo zasluženo trijumfovali. Verovali smo posle 1:1 da možemo da postignemo i drugi gol i to se i dogodilo. Čestitam igračima Napretka na fantastičnoj utakmici, pružili su fantastičan otpor, mi smo slavili ovog puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading