Bajern, Real i Sosijedad se OTIMAJU oko Alonsa!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

07.05.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Upravnog odbora Bajerna Karl-Hajnc Rumenige nedavno je rekao da bi voleo da se nekadašnji igrač tog kluba Ćabi Alonso vrati u svojstvu trenera. Ipak, minhenski klub nije jedini koji bi to želeo.

RepublikaFoto: Ap photo
Tekst potpisa

- Najbolji plejmejker kog smo imali u veznom redu u poslednjih nekoliko godina jeste Ćabi Alonso. Nije bio najbrži, ali je svakako bio najpametniji strateg kojeg sam ikada video kod nas na sredini terena. Neverovatan igrač koji govori četiri jezika, pri tom nemački tečno. Kakav je to tip, kakvu ličnost ima… On je neko za koga se nadam da će se jednog dana vratiti u Bajern. Pravi je džentlmen - istakao je Rumenige.

 

 

Španski list "As" izvestio je da je Real Sosijedad još jedan klub koji želi da 37-godišnjaka priključi trenerskom štabu.

Klub u kojem je Alonso igrao kao omladinac, ali i napravio svoje prve profesionalne korake, navodno je spremio ponudu za angažman u drugoj ili trećoj ekipi, sa ciljem da on u skorijoj budućnosti preuzme prvi tim. Uskoro bi trebalo da dođe do sastanka nekadašnjeg igrača Liverpula, Real Madrida i minhenskog Bajerna sa predsednikom Sosijedada Jokinom Apirebajem.

Alonso je trenutno angažovan u omladinskoj sekciji Real Madrida, a paralelno pohađa trenersku akademiju. I Madriđani, navodno, žele da svetskog šampiona iz 2010. dugoročno vežu za svoj klub, kada je trenerski posao u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading