Konte neće u Romu - šansa za Juve, Milan i Inter!

Autor:

Sport

07.05.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski fudbalski stručnjak Antonio Konte odbacio je mogućnost da preuzme Romu i tako ostavio šansu Juventusu, Interu i Milanu da ga angažuju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Legendarni fudbaler Rimljana, a sada direktor, Frančesko Toti lično je zvao Kontea da postane trener Rome, uz ponudu od 9,5 miliona evra po sezoni, ali Konte ima druge planove.

- Volim Rim, proveo sam u tom gradu dve godine kada sam bio selektor Italije. Na stadionu Olimpiko oseća se strast navijača, žive za fudbal i klub. Ipak, trenutno ne postoje uslovi da budem trener Rome, ali mislim da će ih biti u budućnosti -rekao je Konte za list Gazeta delo Sport.


Konte će na leto biti potpuno slobodan, jer Čelsi više neće morati da plaća ugovor koji je ranije raskinut.

- Juventus je krenuo poglavlje sa Alegrijem i mislim da su svi zadovoljni. Nastavio je moj posao i dobro mu ide, ali se nikad ne zna. Stalno namećem moje ideje u fudbalu, veoma sam strog prema sebi i želim samo pobede. Tako mislim za sve, ne samo Inter i Milan", opisuje kako bi radio Konte u klubovima sa kojima se povezuje u poslednje vreme.


Konte ima tri Skudeta sa Juventusom, ali i jednu titulu Premijer lige sa Čelsijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading