VIDIĆ NAHVALIO MATIĆA: Srbin je, a i zove se Nemanja!

Autor:

Sport

30.08.2017

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić nahvalio je zemljaka i novog člana "crvenih đavola" Nemanju Matića.

 

RepublikaFoto: Tanjug
Vidić je legenda Junajteda

Matić je nedavno stigao u Junajted za 45 miliona evra. On je oduševio navijače Junajteda kao i sve fudbalske stručnjake na Ostrvu pošto je briljirao na startu sezone u Premijer ligi.

- Moja prva impresija bila je veoma pozitivna - dobar je momak, neko koga je dobro imati u blizini i nekog ko se savrešno uklapa u svlačionicu. Za razliku od velikog broja igrača iz reprezentacije Srbije - Nemanja nije igrao za Crvenu zvezdu ili Partizan. On je iz Šapca, mesta blizu Beograda, ali je svoj fudbalski put tražio kroz Slovačku, gde je bio igrač godine u dresu Košica. Ima slične kvalitete kao Majkl Karik, koji je takođe bio sjajan u Junajtedu. Majkl sada ima 36, Nemanja je mlađi od njega, ali je veoma iskusan. Igrao je za velike klubove, osvajajući titule sa Benfikom i Čelsijem - rekao je Nemanja Vidić i nastavio: 

- Siguran sam da je veoma dobro pojačanje za nas, a iskreno - iznenađen sam da ga je Antonio Konte tako olako pustio. Posebno posle igara prošle sezone, ali i činjenice da je Junajted jedan od najvećih rivala Čelsiju.

Vidić je oduševljen načinom na koji su navijači Junajteda primili Nemanju Matića.

- Nemanja je izvanredan igrač i osoba, ali i jer je i Srbije i zove se isto kao i ja - to su veoma dobre osobine. Čuo sam da su mu navijači pevali pesmu. Ja je obožavam. Bila je veoma posebna za mene i nadam se da će ih i Nemanja naterati da je dugo pevaju. Divno je kada dobijete takvo priznanje - zaključio je Vidić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading