Nevil opleo po Junajtedu: Izgledaju UŽASNO

Autor:

Sport

06.05.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Mančester junajteda Geri Nevil istakao je da se "Crveni đavoli" nalaze u velikom problemu i da mu je teško da gleda igrače koji trenutno igraju u timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geri Nevil

Junajted je remijem sa Hadersfildom (1:1) ostao bez šansi da se plasira u Ligu šampiona sledeće sezone, pa ga na jesen očekuje povratak u Ligu Evrope.

- Hadersfild je tim koji se muči cele sezone, oni nemaju nikakav kvalitet, ali više mi se dopada da gledam njih kako se bore nego pojedine igrače Junajteda. Sa njima se mogu identifikovati na neki način, dok Junajted izgleda užasno. Ne želim da vidim takav Junajted, verujem da to ne želi ni Solskjer - izjavio je Nevil, a potom uporedio sadašnju ekipu "Đavola" sa Totenhemom od pre nekoliko godina:

- U timu je gomila igrača bez karaktera. Nešto poput Totenhema kad je stigao Poketino. Tad su tamo bili Kabul, Adebajor, Kapu... Individualci bez pravog duha. Poketino je to čistio deo po deo. Isto mora da uradi i Solskjer, uz pomoć pravog sportskog direktora.

Klub sa "Old Traforda" predstojećeg vikenda dočekuje Kardif u poslednjem kolu Premijer lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading