Hrvat je kriv za sve!

Autor:

Sport

06.05.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid iza sebe ima sezonu za zaborav u kojoj nije uspeo da osvoji nijedan trofej, a kao jednog od glavnih krivaca za neuspeh "kraljevića" mnogi vide, aktuelno najboljeg fudbalera sveta, Luku Modrića.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Luka Modrić na udaru kritika

Hrvat ove sezone ne pruža partije na prepoznatljivom nivou, iako se očekivalo da se posle odlaska Kristijana Ronalda izdvoji kao vođa tima.

Zato se hrvatski vezista našao na udaru dnevnog lista "Marka".

- Nijednog trenutka nije pravio razliku. Očekivalo se da bude jedan od vođa tima nakon fenomenalne prošle sezone. Međutim, na početku nije bio fizički spreman, što je pravdao nastupom u dresu Hrvatske u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji, ali ni tokom sezone nije stekao neophodnu svežinu- navodi "Marka" u analizi Realovih igrača.

Kritku upućenu Modriću, taj list je potkrepio i anketom prema kojoj je Hrvat zauzeo mesto među igračima koji su najviše razočarali, uz Gareta Bejla, Marsela i Rafaela Varana.

Modrić je ove sezone odigrao 44 meča za "kraljevski" klub, postigao četiri gola i osam puta bio asistent.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading