Emeri se oprostio od LŠ: Potrebni su nam novi igrači!

Autor:

Sport

05.05.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Arsenala Unai Emeri izjavio je posle remija sa Brajtonom i ostanka gotovo bez šansi za plasman u Ligu šampiona da je njegov tim zaslužio drugačiji ishod u duelu sa Galebovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Unai Emeri

Duel na Emirejtsu završen je 1:1. Tobdžije su povele iz penala preko Obamejanga, a na isti način je Marej postavio konačan rezultat.

- Zaslužili smo da pobedimo. Igrali smo dobro pozadi, u napadu kreirali šanse, mogli smo do više golova, ali se Brajton organizovano branio. Moramo im čestitati na tome - kazao je Emeri i dodao:

- Borili smo se, pokušavali da pobedimo svaku utakmicu ove sezone, međutim, to je nemoguće. Golovi su ono što pravi raziliku. Potrebni su nam novi igrači, nova energija, kako bi i igre bile bolje.

Arsenal kolo pre kraja Premijer lige ima 67 bodova, tri manje od četvrtoplasiranog Totenhema, i u poslednjem kolu mu je neophodna što ubedljivija pobeda na Burnlijem na strani i poraz Spursa od Evertona, kako bi uz isti broj poena i bolju gol razliku došao do pozicije četiri i Lige šampiona.

Zbog loše gol razlik Arsenal samo čudo i teorija vode u Ligu šampiona

Druga opcija je osvajanje Lige Evrope, u kojoj Tobdžije imaju prednost od 3:1 nad Valensijom posle prvog duela polufinala na Emirejtsu.

- Naš fokus je sad na Ligi Evrope, imamo šansu da osvojimo to takmičenje i napravimo veliki uspeh. Učinićemo sve da do toga dođe - zaključio je Emeri, koji je sa Seviljom tri godine zaredom osvajao LE.

Revanš duel sa Valensijom igra se u četvrtak na Mestalji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading