Jovičić: Daće Bog da uzmemo i Kup!

Autor:

Sport

05.05.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić izjavio je posle osvajanja druge uzastopne titule prvaka Srbije da nema mesta opuštanju i da se nada da će posle dve izvanredne godine doći dupla kruna kao kruna

RepublikaFoto: Starsport
Goran Čaušić i Branko Jovičić

Zvezda je slavila protiv lučanske Mladosti u finišu meča golom Milana Pavkova, a Jovičić je naveo da je matematički potvrđena titula samo korak da duploj kruni na koju se na "Marakani" čeka punih 12 godina.

- Pobeda nam je bila potrebna da matematički obezbedimo titulu i iz tog ugla je postojao blagi pritisak, na sreću, Pavkov je rešio utakmicu golom i stigli smo do titule. Dve godine smo zajedno, oborili smo brojne rekorde, pokazali da možemo da pariramo i najboljim timovima u Evropi i nadam se da ćemo sve ukrasiti duplom krunom, a ovo je bio korak ka njoj - rekao je Jovičić novinarima posle utakmice.

Glad za trofejima nekadašnjeg veziste Borca i Amkara ogleda se i u tome što je mislima već u finalu Kupa, bez obzira na to što ih za desetak dana očekuje revanš protiv Mladosti u Lučanima.

- Ukoliko ne otvorite rivala na vreme dođe do određenog pritiska, usledio je penal koji smo promašili, ali smo strpljivo čekali pogodak i Bog nam je pomogao. Idemo utakmicu po utakmicu, nećemo se opuštati ni u prvenstvu, uprkos činjenici da smo odbranili titulu želimo da pobedimo u svim duelima do kraja sezone na oba fronta. Okrećemo se Proleteru, a potom ćemo razmišljati i o polufinalu Kupa Srbije. Daće Bog da pobedimo i u finalu kupa - naveo je Jovičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading