OVIH PET "ORLOVA" VREDI 250 MILIONA EVRA!

Autor:

Sport

06.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacionalni transfer Luke Jovića (21) iz Ajntrahta u Real Madrid za 60 miliona evra bio je okidač da fudbalski giganti krenu u lov na srpske fudbalske reprezentativce. Ne čudi uopšte što su naši asovi najtraženija roba širom Evrope s obzirom na to da većina njih vodi glavnu reč na terenu u svojim klubovima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Počev od mađioničara Dušana Tadića (30), koji čuda čini s Ajaksom u Ligi šampiona i Holandiji preko Filipa Kostića, koji je uz Jovića motor Frankfurta pa sve do Aleksandra Mitrovića, koji nije uspeo da sačuva Fulam u elitnom društvu u Engleskoj jer nije imao adekvatnu podršku saigrača. Kada se pomenutom triju dodaju još dva bisera svetskog fudbala - Sergej Milinković-Savić iz Lacija i Nikola Milenković iz Fjorentine, dolazi se do impozantne brojke - pet "orlova" teških čak 250 miliona evra. Za njihove usluge vodeći klubovi spremni su da izdvoje pravo malo bogatstvo kako bi u budućnosti atakovali na titule u domaćim i evropskim takmičenjima.

Dušan Tadić (30)

Mozak, koji kod Duće radi 300 na sat u najtežim situacijama, raspametio je čelnike Bajerna i Juventusa. Desetka Ajaksa je na 52 meča u svim takmičenjima postigla čak 34 gola uz 21 upisanu asistenciju, pa otkupna klauzula od samo 16 miliona evra neće predstavljati baš nikakav problem. Klubovi su spremni daleko više da plate samo da ga se dočepaju.

CENA: 25.000.000

TRAŽE GA: Bajern, Juventus

 

Sergej Milinković-Savić (24)

Ni to što nije uspeo da ponovi prošlogodišnju sezonu iz snova u dresu Lacija nije oteralo interesente. Cena, doduše, sada je prepolovljena, ali u redu za supertalentovanog vezistu i dalje stoji veliki broj klubova. Dovoljno je reći da su na vrhu liste Juventus, Real iz Madrida i Mančester junajted.

CENA: 80.000.000

TRAŽE GA: Juventus, Real, Inter, Mančester junajted

 

Filip Kostić (26)

Eksplodirao je levonogi Kragujevčanin u dresu Ajntrahta iz Frankfurt,a s kojim je dogurao do polufinala Lige Evrope, gde ga očekuje revanš s Čelsijem. Brzina, driblinzi i asistencije, koje niže ko od šale, samo su potvrda da je stvoren za veće domete i da klijenti neće žaliti novac za njegov potpis. Bajern ga je označio kao Robenovog i Riberijevog naslednika, a Ajaks kao zamenu za Tadića u slučaju da ovaj promeni sredinu.

CENA: 35.000.000

TRAŽE GA: Bajern, Leverkuzen i Ajaks

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović (24)

Nije mogao sam da nosi Fulam! Brutalno je Mitrogol otvorio sezonu i dugo bio na vrhu liste strelaca, ali nije uspeo da nastavi u tom ritmu. Stao je na 11 golova u 35 mečeva ove sezone u Premijer ligi, što je bilo dovoljno da se brojni premijerligaši otimaju za njega. U igru su se uključili i prebogati Kinezi, tačnije Gvangžu Evergrande, koji, osim obeštećenja od 55 miliona evra, nudi Srbinu godišnju platu od 18 miliona evra.

CENA: 55.000.000

TRAŽE GA: Totenhem, Everton,

Sautempton, Vest Hem, Gvangžu

 

RepublikaFoto: facebook.com/Fiorentina/printscreen

Nikola Milenković (21)

Dovoljno je reći da nosi nadimak Novi Nemanja Vidić. Iako mu je samo 21 godina, s lakoćom dobija brojne duele s prekaljenim asovima iz Serije A. Odlično se služi s obe noge, fantastičan je kod prekida i neretko postiže golove. Fjorentina i Srbija su srećne što ga imaju jer predstavlja pravi bedem ispred gola. Ipak, jasno je da "viola" ne može da parira daleko bogatijim klubovima, koji ne pitaju za cenu.

CENA: 55.000.000

TRAŽE GA: Juventus, Mančester junajted

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading