Atalanta gazi ka Ligi šampiona, Lacio ne može bez SMS!

Autor:

Sport

05.05.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 15 časova odigrane su tri utakmice u Seriji A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Atalanta krupnim koracima korača ka LŠ

Najvažniji meč bio je onaj u Rimu u kom su se sastali Lacio i Atalanta. Rimljani su hteli trijumfom da se priključe borbi za LŠ, dok su gosti iz Bergama tražili tri boda kako bi napravili veliki korak ka plasmanu u najjače evropsko klupsko takmičenje.

Na kraju slavila je Atalanta sa 3:1 i to posle preokreta. Lacio je poveo već u 3. minutu golom Parola. Ipak, do kraja poluvremena gosti stižu do izjednačenja, strelac je bio sjajni Duvan Zapata.

U drugom poluvremenu Atalanta je krunisala bolju igru sa dva gola. Kastanj je doneo prednost svom timu u 58. minutu, a konačan rezultat postavio je Valas autogolom. Za Lacio zbog povrede nije igrao srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić

Ovim trijumfom Atalanta je ostala na četvrtom mestu i sada ima četiri boda više od petoplasirane Rome. Sa druge strane Lacio je osmi.

U preostalim mečevima Parma i Sampdoria su odigrali 3:3, dok su Sasuolo i Frozinone takođe podelili bodove, bilo je 2:2.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading