NIŠTA OD TITULE: Dortmund za 5 minuta ispustio 2:0 protiv Verdera!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

04.05.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva kola pre kraja sezone u Bundesligi Dortmund nakon remija na gostovanju Verderu za Bajernom zaostaje četiri velika boda.

RepublikaFoto: Ap photo

U poslednjem subotnjem meču u Bundesligi Verder i Borusija Dortmund igrali su nerešeno 2:2, što znači da Bajern na prvom mestu ima četiri boda više od Milionera. Do kraja sezone ostala su dva kola.

Vodila je Borusija sa 2:0 nakon prvih 45 minuta. U šestom minutu mrežu Verdera zatresao je Kristijan Pulišić, a u 41. je precizan bio Pako Alkaser koji je sjajno izveo slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora.

Imao je Dortmund nekoliko dobroh prilika, a u 59. minutu je gol Alkasera je poništen zbog ofsajda.

I kao da je sve krenulo nizbrdo za goste. U 70. minutu za 2:1 pogodio je Milot Rašica, a samo pet minuta kasnije Verder dolazi do izjednačenja uz lep pogodak Klaudija Pizara.

U 79. minutu, nakon što je neko od igrača Dortmunda zakačio loptu rukom u kaznenom prostoru, nakon gkedanja snimka sudija je odlučio da nema penala.

U 90. minutu Pulišić je propustio priliku za Dortmund, a Piaro će imati za čime da žali nakon promašenog zicera u trećem minutu nadoknade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading