Bajern sve bliže tituli, Hofenhajm sve dalje od LŠ!

Autor:

Sport

04.05.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna čuvaju prvu poziciju. Izabranici Nika Kovača su u 32. kolu savladali Hanover sa 3:1.

RepublikaFoto: twitter.com/DeadlineDayLive
Robert Levandovski

Bio je to meč u kome je lider na tabeli apsolutno dominirao. O tome svedoči i podatak da je tim iz Minhena uputio čak 26 šuta ka golu rivala, dok je Hanover samo dva puta gađao gol Bajerna.

Bavarci su poveli golom Levandovskog u 27. minutu. Poljak je iskoristio odličan centaršut Kimiha, pa je upisao 22. pogodak ove sezone.

Do kraja poluvremena domaći su duplirali prednost, pošto je Gorecka bio precizan u 40. minutu.

Početkom drugog dela utakmice, Žonatas je zamenio Vejdanta. Isti igrač je u 51. minutu postigao gol za Hanover. Brazilac je bio precizan iz penala, koji je dosuđen pošto je Boateng igrao rukom u kaznenom prostoru. Bio je to 2000. gol koji je tim iz Minhena primio u Bundesligi.

Ipak, nije se dugo radovao Žonatas, pošto je odmah dobio žuti karton. Samo tri minuta kasnije je morao sa terena, pošto je zbog oštrog starta još jednom dobio javnu opomenu.

Bajern sada ima 2000 primljenih golova u Bundesligi

Bajern je bez problema kontrolisao situaciju na terenu u nastavku. Konačni rezultat postavio je Riberi u 84. minutu.

U završnici meča na teren je izašao i Roben, koji se ove sezone oprašta od minhenskog tima.

Borusija iz Menhengladbaha i Hofenhajm su podelili bodove, pošto je meč završen sa 2:2. Bio je to treći meč u kome Borusija nije mogla do pobede, pošto je prethodno gubila od Štutgarta i Lajpciga.

Herta je rutinski savldala Štutgart sa 3:1. Pobedu domaćih najavio je Ibišević golom u 40. minutu, da bi u nadoknadi prvog poluvremena gol postigao i Duda. Pobedu Herte potvrdio je Kalu. Počasni gol za goste dao je Gomez u 70. minuta.

Volfsburg je ostvario rutinsku pobedu nad Nirnbergom 2:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading