Milojević: Da završimo kako smo počeli!

Autor: Tanjug

Sport

04.05.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvena zvezde Vladan Milojević izjavio je da će utakmica protiv Mladosti iz Lučana u petom kolu plej-ofa Superlige biti veoma teška, ali da se nada da će ekipa krunisati sjajnu sezonu pobedom i odbranom titule.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević motivisan

- Poznajete me i znate da ne volim da pričam ništa unapred, bitno je da odigramo dobru utakmicu protiv kvalitetnog protivnika, da publika dođe u što većem broju i, ako da Bog, da krunišemo sezonu titulom sutra. To nam je cilj, za to smo se borili, trudili i radili svih godinu dana. Rekli smo još na početku koliko nam je važno da osvojimo titulu, ali ne bih da prejudiciram ništa. Spremićemo se kao i za svaku utakmicu, očekujem podršku sa tribina i da zajedno matematički obezbedimo titulu- rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Kako je naveo, Zvezda se više puta tokom sezone sastajala sa ekipom Mladosti, tako da je sve već rečno.

- Oni su jako disciplinovana, takmičarska, dobro vođena ekipa. Stabilan su superligaš sa svim komplimentima za organizaciju kluba, prethodnih godina pokazali su da su apsolutno zasluženo u vrhu domaćeg šampionata. Pretendent su za izlazak na evropsku scenu, imaju dosta iskusnih igrača, trenera koji je jako disciplinovan, takmičar, posvećen fudbalu i to se vidi jasno na terenu. Bez obzira da li igramo u Lučanima ili na Marakani uvek su utakmice protiv Mladosti izuzetno teške- rekao je Milojević.

RepublikaFoto: Starsport

Milojević ističe da njegov tim mora da pruži maksimum da bi ostvario cilj.


* Približava se završnica prvenstva i raduje me što su moji igrači izuzetno motivisani i što vlada odlična atmosfera u ekipi. Jedva čekamo da odigramo sve utakmice do kraja i da na pravi način završimo sezonu, onako kako smo je i počeli- poručio je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 18 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading