Milošević misli samo o Napretku: Neozbiljno bi bilo...

Autor: Tanjug

Sport

04.05.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč petog kola plej-ofa Superlige sa Napretkom iz Kruševca, rekao je da od svoje ekipe očekuje isti pristup kao i na prošlom meču protiv Mladosti iz Lučana.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Još jedna jako bitna utakmica za nas u ovom mini ciklusu. Prva je prošla dobro protiv Lučana (2:1) i očekujem isti odnos, istu borbu i želju i sutra protiv Napretka. Da ne pričam o važnosti, da se ne ponavljam, svaka utakmica za nas do momenta dok ne obezbedimo Evropu je jako bitne- rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Trener crno-beli istakao je da utakmica protiv Napretka neće biti laka.

- Sigurno je da su takve utakmice psihološki teške. Jako smo mobilni. iskoristili smo ovih nekoliko dana posle dobrog rezultata da držimo ekipu u visokoj koncentraciji. Sigurno da neće biti ni sutra lako. Rekao sam da za nas nema lakih utakmica- rekao je Milošević i dodao da će svi igrači biti spremni za sutrašnji meč, osim Svetozara Markovića, koji ima kartone- rekao je Milošević.


Milošević je govorio i o ekipi Napretka i njihovom treneru Miloradu Kosanoviću.
RepublikaFoto: Starsport

- Napredak je jako nezgodna ekipa. Mi smo to osetili, ja to sam na svojoj koži osetio na prvoj svojoj utakmici na klupi Partizana. Iskusna ekipa koja moze svakog da kazni, pokazali su to pre par nedelja protiv Vojvodine. Opasna ekipa, koja zna šta da radi. Kosanovića znam dugo, izuzetno ga cenim i poštujem. Traje dugo i postiže ozbiljne rezultate sa uslovnom rečeno sa manjim klubovima, sto nije lako u našim okvirima- rekao je Milošević.

Šef stručnog štaba Partizana rekao je da na njegov tim neće uticati promena termina utakmice, koja ja sa 16 sati pomerena za dva sata kasnije. 

Upitan da li će na poluvremenu gledati rezultaate takmaca za igranje u Evropi, Milošević je odgovorio:


- Ne, to su neozbiljne stvari. Zna se šta se radi na poluvremenu. Trener i ekipa su tom momentu na poslu i bilo bi neozbiljno da se bavimo time- rekao je strateg crno-belih.

Milošević je istako i da se vidi napredak u njegovoj ekipi.
RepublikaFoto: starsport
Fudbaleri Napretka

- Malo je nezahvalno pričati o sebi i o tome koliko smo napredovali. Upravo smo danas pre treninga pokazlai video igračima o nekim našim akcijama koje smo imali. Ova poslednja utakimca je pravi parametar onog što smo tražili. U prvom poluvremenu smo 20 puta ušli u protivnički šesnaeterac i uputili 10 udarac ka golu. To su fenomalni podaci za ekipu ako poredimo sa prethodnim utakmicama- zaključio je Milošević.

Utakimica između Partizana i Napretka iz Krusevca igra se ove nedelje od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading