TERZIĆ PROVOCIRAO, ILIEV MU SPUSTIO: Dobro pamtim sve!

Autor: Tanjug

Sport

30.08.2017

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev replicirao je funkcioneru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću posle izjave da je Zvezda bila dominantna u 155. večitom derbiju, rečima da dobro pamti prošlu sezonu kada je Partizan slavio tri puta u četiri međusobna susreta.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Iliev je žestoko odgovorio čelniku Zvezde

 - Dobro pamtim sve. Prošle sezone u četiri meča nisu nam šutnuli na gol. Izgleda da neko slabije pamti - rekao je Iliev.

Iliev je poručio da ga remi bez golova na "Marakani" ne zadovoljava i da prihvata samo pobede Partizana.

- Imamo malo opravdanje jer smo se vratili sa puta iz Mađarske, nismo imali vremena da se oporavimo. Lično bih ocenio derbi kao malo ozbiljniju prijateljsku utakmicu - rekao je Iliev.

Iliev je reagovao na izjavu generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića da se Partizan "provukao".

- Opšti komentari su bili da je Zvezda bila dominantna, propustili smo četiri ili pet stopostotnih šansi. Prvi put u istoriji se desilo da je jedan golman neocenjen, a drugi najbolji na terenu. Promašaji su posledica umora igrača i stanje terena. Boaći, Pešić i Srnić ne promašuju takve situacije - rekao je Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading