Stojković: Siguni smo na svom terenu, neće nam Mladost "pomrsiti" račune!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

03.05.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković izjavio je da je svestan velikog pritiska u meču protiv lučanske Mladosti jer pobeda donosi odbranu titule prvaka Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stojković

- Znamo da nam pobeda obezbeđuje šampionsku titulu i to dovoljno govori o važnosti utakmice. Mnogo puta do sada smo pokazali da na nas pritisak ne utiče i da svakoj utakmici pristupamo isto. Tako će biti i protiv Mladosti. Naporno smo radili da bismo danas došli do ovog i nastavićemo sa istim pristupom koji je do sada dao rezultate - rekao je Stojković za klupski sajt.

On je uveren da crveno-beli neće dozvoliti Mladosti da im upropasti prvu "meč loptu" za odbranu titule.


- Plasmanom u polufinale Kupa Srbije i u plej-of pokazali su da poseduju izuzetan kvalitet. I dalje su u borbi za evropske kvalifikacije naredne sezone, tako da će sigurno doći na "Marakanu" silno motivisani. Ipak, mi smo na svom terenu uvek sigurni i nećemo dozvoliti protivniku da nam "pomrsi račune.

Crnogorski reprezentativac siguran je da će atmosfera na tribinama biti sjajna.

Zvezdi ja za odbranu šampionske titule potrebna pobeda protiv Mladosti iz Lučana


- Naši navijači iz utakmice u utakmicu pokazuju da su najbolji na svetu. Očekujem da i ovog puta prevaziđu sebe. Nema lepšeg osećaja nego proslaviti trijumf ispod severa, onda možete misliti kako će sada kada pobeda može da nam donese šampionsku titulu - naveo je Stojković i pozvao pristalice Zvezde da dođu u velikom broju.

Utakmica 5. kola Superlige Crvena zvezda - Mladost igra se u nedelju od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading