Rat do "istrebljenja": Vučela odbrusio Toletu!

Autor:

Sport

03.05.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Vučelić i Tomislav Karadžić nastavili su svoj verbalno-medijski rat.

RepublikaFoto: Starsport
U vreme kad su bili u dobrim odnosima... Milorad Vučelić i Tomislav Karadžić

Sve je krenulo pre nekoliko dana kada je bišvi predsednik FSS i Partizana rekao da se crno-beli približavaju stečaju kao i da je najbliža solucija prinuda uprava u klubu, posle čega je aktuelni prvi čovek kluba iz Humske 1 istakao da je Karadžić naplatio od kluba svoje pređašnje novčane pozajmice.

U celu priču se uključio trener prve ekipe Partizana Savo Milošević, koji je Vučelića i Karadžića nazvao razumnim ljudima koji treba da sednu, popiju kafu i dogovore se.

Zatim je u izjavi “Srpski telegraf“ Karadžić nazvao Vučelića najvećim grobarom u istoriji Partizana.

- Tome u prilog idu rezultati koji su najgori u poslednjih 30 godina, poslovanje i dugovi koji su klub doveli na ivicu propasti i peto mesto tabele Superlige. O izgubljenom uticaju kluba na svim nivoima ne treba ni pričati, a sve to nije dobro ni za Partizan, ni za srpski fudbal. Zato je moja poruka najvećem grobaru kluba: niko nije i ne može biti iznad Partizana. Svi smo prolazni, samo je važno šta ko ostavlja iza sebe - naveo je Karadžić.

Tole: Vučelić je najveći "grobar" Partizana

Vučeliću nije dugo trebalo da odgovori, ovog puta preko "Sportskog žurnala".

- U čemu smo izgubili uticaj? Na sudije? To nismo nikad ni imali. Ili smo imali ranije? Ne znam da nameštam utakmice, ne razgovaram sa arbitrima. Je li mi to mana? Za šta da se izvinim? Pročitao sam detaljno šta je Karadžić kazao i ustanovio: nema odgovora na ono što sam ja izneo. Sve su to činjenice, ako se neka pobije, tu sam. Imamo precizno računovodstvo! Pomoć je jedno, pozajmica drugo. Sve je lako dokazivo, uostalom, prošli smo sijaset finansijskih kontrola. Ostajem pri izrečenom: niko Partizanu nije nešto dao i poklonio. Nikad ništa! I, da se zna: većinu para od tih pozajmica vratila je ova uprava. I... još vraća... Jako je loš trenutak za ovu priču... Četiri kola pre kraja prvenstva! Nikom od partizanovaca ovako nešto nije potrebno... Čudno?! Dodao bih – i nije slučajno - naveo je Vučelić.

Vučelić je pored Toleta, odgovorio i Savi.

- Lako je za kafu… Nije ovde reč o kafi, već o činjenicama - rekao je Vučelić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading