MARSEJ PRELOMIO: Radonjić višak - napušta klub!

Autor:

Sport

02.05.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpik Marsej ima sezonu za zaborav i na leto treba očekivati potpunu rekonstrukciju tima, a među kandidatima za odlazak nalazi se i Nemanja Radonjić.

RepublikaFoto: Ap photo
Nemanja Radonjić

Fudbaleri Marseja nisu uspeli da naprave iskorak ni u jednom takmičenju ove sezone. U Ligi Evrope su odigrali baš loše, u Kupu Francuske takođe, a u prvenstvu nisu uspeli da "dohvate" poziciju koja vodi u Ligu šampiona, a teško da će i u Ligu Evrope. 

Defanzivci Rolando i Tomaš Hubočan gotovo izvesno napuštaju klub na kraju sezone, pošto im ugovor ističe, a čelnici ne žele da ga produže. Pored njih, sa "Velodroma" će otići i Klinton Nžije koji ima previsoku platu, 2,2 miliona evra. 


Među kandidatima je i Nemanja Radonjić koji očigledno nije u planovima kluba, uprkos visokom transferu iz Crvene zvezde u iznosu od 12 miliona evra. Srpski fudbaler ima ugovor sa klubom do 2023. godine, ali sve je izvesnije da će pre isteka ugovora napustiti tim, a kao potencijalna opcija jedno vreme se spominjala pozajmica u Štutgart.

Ove sezone odigrao je ukupno 16 utakmica u Ligi 1, od toga šest kao starter, i do sada nije upisao ni gol ni asistenciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading