Dok je on igrao protiv Liverpula, lopovi mu napali brata šrafcigerom i nožem i opustošili kuću!

Autor:

Sport

02.05.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je fudbaler Barselone, Artur Melo, bio na Nou Kampu na klupi za rezerve protiv Liverpula u polufinalu Lige šampiona, dvojica provalnika opljačkala su mu kuću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Artur Melo i Felipe Kutinjo

Dva kriminalca su pokupila nešto nakita i Roleks sat, a bili su naoružani šrafcigerom i nožem. Navodno su ušli kroz prozor i naredili Arturovom bratu da otvori sef.

Lokalni izveštaji kažu da je Arturov brat po povratku sa utakmice uočio dva maskirana provalnika koja su mu pretila smrću ako odmah ne otvori sef. Još uvek nema podataka o bilo kakvim fizičkim povredama, što ukazuje na to da je mlađani momak imao dovoljno prisebnosti da situaciju reši na najbolji mogući način.

Inače, ovo nije izolovan slučaj, pošto su u poslednje vreme provale u kuće igrača postale veoma česte - Rafael Varan, Đerar Pike, Felipe Kutinjo, samo su neki od oštećenih u takvim prilikama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading