Milojević čestitao Vojvodini posle 0:5!

Autor:

Sport

01.05.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pobeda njegove ekipe protiv Vojvodine bio trijumf iskustva nad mladošću.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Fudbaleri Zvezde pobedili su  u gostima ekipu Vojvodine sa ubedljivih 5:0, u 34. kolu Super lige Srbije.

- Dok Pavkov nije dao evrogol, koji se retko viđa, bila je izjednačena utakmica. Tražili smo taj jedan gol, posle je i drugi pao iz jako lepe akcije... Kontrolisali smo utakmicu-rekao je Milojević posle utakmice.

- Ovo je ovo pobeda iskustva nad mladošću Vojvodine. Svaka čast Vojvodini, ima ozbiljan potencijal u igračima, možda i najbolji u celoj ligi. Sigurno da uz dobar rad mogu da budu ozbiljan pretendent za najviši plasman sledeće sezone- rekao je Milojević.

Zvezda je prva na tabeli sa 51 bodom, odnosno ima šest više od drugoplasiranog Radničkog i samo je jedna pobeda deli od odbrane titule. 

RepublikaFoto: Starsport
Vojvodina vs. Zvezda

- Okrećemo se narednoj utakmici. Bitno je da smo imali dobru reakciju posle Partizana, ozbiljnost koju tražim od igrača i odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu- rekao je trener Zvezde.

Trener Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je da je rezultat današnjeg meča možda malo previsok, ali je istakao da je Zvezda zasluženo pobedila.

- Imali smo mi dobre prilike, ali ja sam i u najavi utakmice govorio da je Crvena zvezda daleko iznad svih, to je ekipa koja zna da kazni svaku grešku protivnika. Pogađali su, mi nismo. Možda jeste malo previsok rezultat, ali zaslužena pobeda Zvezde, nema šta da se kaže- rekao je Krivokapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading