Kao da je Partizanu malo muka: Italijani koče, crno-beli opet u finansijskom kolapsu!

Autor:

Sport

01.05.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove finansijske muke za Partizan! SPAL kasni sa isplatom za Marka Jankovića, Italijani su već nekoliko puta probili dogovorene rokove i dodatno otežali funkcionisanje kluba iz Humske.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

SPAL je probio rok i za drugu ratu, pa crno-belima ostaje samo da čekaju svoj novac, koji nije mali i iznosi 900.000 evra.

Italijanski klub je, prema dogovoru dve strane, trebalo da plati prvu ratu odmah po realizaciji transfera, dakle krajem januara, ali je uplata i tada kasnila, pa je u Humskoj nastao finansijski kolaps, u momentima kada je trebalo servisirati obaveze prema timu i Radnoj zajednici, ali i obezbediti novac za evropsku licencu.

SPAL je tada, iako nije tako dogovoreno, uplatio prvu ratu iz dva dela, pa je ostalo da u martu uplati i drugi deo obeštećenja, čime bi posao bio okončan. Međutim, Italijani su i tada prekršili dogovor, pa je počelo otezanje koje je na kraju iznedrilo obećanje da će suma biti na računu Partizana do 17. aprila.

Od toga, naravno, nije bilo ništa, ušlo se i u maj mesec, te su iz Humske ponovo intervenisali i dobili garancije da će druga tranša za Jankovića biti uplaćena početkom naredne sedmice. Ako je verovati Italijanima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading