HULIGAN POKAZAO PRAVO LICE U BANJALUCI: Član uprave Borca davio i mučki šamarao konobara!

Autor:

Sport

01.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćen skandal potresao je Banjaluku kada je jedan od vođa navijača Borca, ali i član uprave tog kluba, Dejan Kostić Dela mučki maltretirao konobara u jednom restoranu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak, navodno nastao 24. aprila, kako jedan od istaknutih članova navijačke grupe "Lešinari" šamara i davi konobara, terajući ga da u kameru priča kako je pi*ka.

Povod je navodno bio sukob od prethodnog dana, kada se Kostić potukao sa jednim mladićem, pa je dobio prekršajnu prijavu posle intervencije policije. Organi reda u Republici Srpskoj opet su munjevito reagovali i uhapsili ga.

- Uhapšeni je osumnjičen da je nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira narednog dana ponovo došao u ugostiteljski objekat i fizički i psihički zlostavljao 23-godišnjaka. Sve dalje mere biće preduzete po instrukcijama dežurnog tužioca - saopštila je portparol Policijske uprave u Banjaluci Marija Markanović.

Kako se navodi, Kostić je već odležao zatvorsku kaznu od pet godina zbog pokušaja ubistva, a u policiji ima debeo dosije sa prijavama za tuče, krađe i druga teška krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading