KAKVA ČAST: Mihajlović dobio nagradu za najboljeg trenera u Italiji!

Autor: B92, Republika

Sport

30.04.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Siniša Mihajlović na svečanosti u Frozinoneu dobio je trofej "Mauricio Maestreli", koji nosi ime po bivšem igraču Lacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Trofej se dodeljuje u nekoliko kategorija, a Siniša je proglašen za najboljeg trenera od početka 2019. jer je prosto preporodio Bolonju.

Na stadionu "Benito Stipre" u Frozinoneu, priznanja su dobili i Bepe Marota, Andrea Pinamonti, Arijedo Braida, Domeniko Krišito, Danijele Fađano i Frančesko Gireli.

On je rekao da je protekli deo sezone bio veoma uzbudljiv.

- Uskoro će kraj sezone. tek od ponedeljka možemo biti potpuno mirni. Drago mi je zbog kluba, predsednika i igrača i navijača. Serija A nije laka za takmičenje. Naš rad je usko povezan sa rezultatima, kada je sve u redu, svi vas vole - kaže Mihajlović.

Tom prilikom srpski stručnjak je rekao kako se promenio tokom godina.

- Da li sam se promenio? Ranije sam stigao da brojim do dva pre nego što se naljutim, sada sam stigao do pet ili šest. Ali za 12 godina kao trener sam se sigurno promenio -rekao je trener Bolonje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading