Gatuzo: Lupali su mi "ćuške" kada preskočim dve dlake tokom brijanja!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

30.04.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milana Đenaro Gatuzo kaže da je mentalitet igrača glavni razlog što Rosoneri više nisu na nivou koji taj klub zaslužuje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Milan je u krizi u finišu sezone, a posle poraza od Torina (0:2) pao je na sedmo mesto na tabeli sa tri boda manje od četvrte pozicije i plasman u Ligu šampiona je pod velikim pitanjem.

Gatuzo smatra da je pad u igri rezultat lošeg odnosa igrača.

- Sad je sve drugačije nego kad sam ja igrao u ovom klubu. Pokušavam da ovom timu usadim tadašnji mentalitet, ali je to jako teško. Ukoliko nešto prigovoriš igraču, on odmah krene sa izgovorima i počinje da se žali - istakao je bivši vezista Rosonera i dodao:

- Meni je nekad u ovom timu Alesandro Kostakurta lupao "ćuške" zato što sam slučajno preskočio dve dlake tokom brijanja i takav došao na utakmicu. Već tada sam znao šta je Milan i kakav je klupski mentalitet. Sad se to promenilo i ja imam problema da to povratim.

Klub sa San Sira u narednom, 35. kolu Serije A dočekuje Bolonju na svom stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading