Defanzivac Čelsija završio sezonu!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

30.04.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Čelsija Antonio Ridiger povredio se u nedelju, na meču 36. kola protiv Mančester Junajteda, a pregledima je utvrđeno da mu je stradao meniskus.

RepublikaFoto: Ap photo

Plavce je zadesio ozbiljan peh pre prvog četvrtfinalnog okršaja Lige Evrope protiv Ajntrahta iz Frankfurta – Ridigerova povreda je toliko ozbiljna da zahteva operativni zahvat.

26-godišnjak je posetio doktora u Rimu i tom prilikom je ustanovljeno da njegov meniskus mora da bude operisan, zbog čega do kraja sezone neće biti na rasplaganju menadžeru Mauriciju Sariju.

Na njega neće moći da računa ni selektor nemačke reprezentacije Joahim Lev na predstojećim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - protiv Belorusije (8. juna) i Ukrajine (11. juna).

Ridiger je u dosadašnjem toku sezone odigrao 44 meča, u kojima je upisao jedan gol, a portal "Transfermarkt" njegovu tržišnu vrednost trenutno procenjuje na oko 40 miliona funti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading