MILOJEVIĆ: Da budemo najbolji kada je najteže - O odlasku...

Autor:

Sport

30.04.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da veoma ceni ekipu Vojvodine i da u Novom Sadu očekuje pravi derbi.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- U Novom Sadu je uvek derbi, čeka nas ekipa koja je jedna od najmlađih i vrlo talentovanih u ligi. Vojvodina je izgubila visokim rezultatom u Kruševcu, ali to ne oslikava stvarno stanje, sigurno da njenom mladom timu nedostaje iskustvo i ključnim trenucima. Vojvodina je ekipa pred kojom je svetla budućnost i sigurno da će sledeće sezone biti ozbiljan konkurent za najviši plasman u Superligi - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Zbog povrede u timu nema Ričmonda Boaćija, dok je suspendovan Branko Jovičić.

- Poštujemo protivnika i spremamo se da u Novom Sadu odigramo dobru utakmicu. Uvek je lepo tamo igrati, u pravom fudbalskom ambijentu, očekujem dosta publike i verujem da će moći da vidi sadržajnu utakmicu.

Milojević je priznao da u finišu sezone dolazi do fizičkog umora i psihičkog zasićenja.


- To su sve faktori koji utiču, ali mi smo profesionalci. Nismo još ništa osvojili, moramo da budemo najjači kada je najteže i najpotrebnije. Ne sviđaju mi se i ne bavim se kalkulacijama, moramo da završimo posao do kraja kako treba. Poslednjih 25 dana sezone je pred nama i trudićemo se da držimo fokus na maksimalnom nivou.

Na pitanje da prokomentariše spekulacije da odlazi sa klupe Zvezde na kraju sezone, Milojević je samo kratko rekao:

- Nemam komentar.


Utakmica 4. kola plej-ofa Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading