POŽELEO IM SREĆU: Muslin na treningu "orlića"!

Autor:

Sport

30.08.2017

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postaje ustaljena praksa saradnja selektora A i ostalih reprezentacija Srbije, što je zamisao direktora Gorana Bunjevčevića koja se pokazuje kao odlična ideja.

RepublikaFoto: fss.rs
Mlada reprezentacija Srbije pod budnim okom Slavoljuba Muslina

Slavoljub Muslin i njegovi saradnici su posetili mladu reprezentaciju sa novim selektorom Goranom Đorovićem, kako bi poželeo sreću celokupnom mladom sastavu, Đoroviću i njegovim saradnicima pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor Muslin je, podsetimo se, bio podrška mladima i tadašnjem selektoru „orlića“ Tomislavu Siviću na putu do Evrpskog prvenstva, koji je uspešno i ostvaren, a onda i Sivićevom nasledniku, Nenadu Lalalatoviću, selektoru selekcije do 21 godine na EP u Poljskoj.Sada je Muslin uputio reči podrške momcima koje želimo da gledamo na EP u Italiji 2019. a da ih tamo odvede, zadatak je selektora Gorana Đorovića,jednog od najbližih saradnika u stručnom štabu „A“ tima.

Mlada reprezentacija prvi meč na putu do Italije igra protiv Gibraltara, 1. septembra u Jagodini od 18,00. U našoj grupi se još nalaze selekcije Rusije, Austrije, BJR Makedonije i Jermenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading